Kedden a III-IV. korcsoportos leányok tornájával befejeződött az idei tanév labdarúgó diákolimpia városi döntőinek sorozata.

A leányok döntőjében három csapat versenyzett a győzelem és a megyei döntőre való továbbjutás megszerzéséért. A körmérkőzéses tornán izgalmas mérkőzések zajlottak, ahol SÁI Beszterce lakótelepi tagiskola szerezte meg a győzelmet, második helyen a SÁI Kodály Z. Tagiskola végzett, míg a bronzérmet a Székhelyintézmény csapata nyerte.

Bővebben: 2018/2019. tanév III-IV. korcsoportos leány labdarúgó diákolimpia városi döntő

Sajnos a korlátozás miatt (nem versenyezhetnek azok a tanulók, akik az MLSZ ill. a megyei szövetségek által szervezett felnőtt és utánpótlás bajnokságban játszanak), az április 15-i IV. korcsoportos labdarúgó diákolimpia körzeti döntőjében csak két tagiskola, a SÁI Petőfi Tagiskola és a SÁI Kodály Tagiskola tudott csapatot kiállítani.

Bővebben: IV. korcsoportos diákolimpia labdarúgás körzeti döntő

Április 8-án a Városi Sportcentrum műfüves kispályáján a III. korcsoportos fiúk tornájával folytatódott a 2018/2019. tanév labdarúgó diákolimpia körzeti döntőinek sorozata.

A benevezett négy csapat körmérkőzéssel döntötte el a megyei döntőre való továbbjutás sorsát.

A tornagyőzelmet a Székhelyintézmény csaapata 100 %-os teljesítménnyel, vereség nélkül érte el, míg II-IV. helyezések sorsát pontegyenlőség miatt a gólkülönbség döntötte el.

Eredmények:

Bővebben: III.korcsoportos labdarúgó diákolimpia városi döntő